Donderdag raadsdag met parkeren en schimmelproblemen

14 maart 2021 – De commissie Ruimte en Verkeer houdt op donderdag 18 maart haar oordeelsvormende vergadering. Deze digitale vergadering begint om 19.30 uur.

De commissie buigt zich volgens de voorlopige agenda in het overlegdeel van de vergadering onder meer over het bestemmingsplan Martinus Nijhofflaan fase 2. Daarnaast worden het voorstel Ontwerpverklaring van geen bedenkingen Rotterdamseweg 474 en het voorstel Visie Circulaire Economie Op weg naar een Circulair Delft in 2050 besproken.

De reactie van het college op een bewonersbrief over het nieuwe parkeerbeleid in de Wippolder was op verzoek van de ChristenUnie geagendeerd voor het Delfts Kwartiertje van deze vergadering. Na het inspreken van een bewoner in de vergadering van 11 februari is dit onderwerp door de commissie op de overlegagenda gezet.

De commissie bespreekt verder op verzoek van de ChristenUnie, GroenLinks, CDA en SP een brief van het college over de toekomstbestendigheid van de kinderboerderijen.

Agenda commissie Ruimte en Verkeer (via deze link kan donderdagavond ook rechtstreeks de vergadering bekeken worden)

Als u op een van de onderwerpen wilt inspreken, kunt u dat tijdens de vergadering digitaal doen. U kunt zich tot op de dag van de vergadering voor 12.00 uur als inspreker aanmelden via griffie@delft.nl. Vanwege de coronamaatregelen blijft de publieke tribune in de raadszaal gesloten voor pers en publiek. De commissievergadering kan rechtstreeks via de webcast worden bekeken.

Beeldvorming

Op dezelfde avond houdt de commissie Sociaal Domein en Wonen vanaf 19.30 uur een digitale beeldvormende bijeenkomst over schimmelproblemen in corporatiewoningen. Bewoners die willen meepraten kunnen zich aanmelden via griffie@delft.nl. De bijeenkomst wordt niet rechtstreeks uitgezonden. De opname kan achteraf wordt bekeken.

Agenda commissie Sociaal Domein en Wonen (via deze link kan de beeldvormende bijeenkomst worden bekeken, zodra de opname is toegevoegd)