Volle agenda commissie Ruimte en Verkeer

6 september 2021 De eerste oordeelsvormende vergadering van de commissie Ruimte en Verkeer belooft op donderdag 9 september weer een lange zit te worden. De commissie heeft een volle agenda aan bespreekpunten. De vergadering begint om 19.30 uur.

De commissie buigt zich onder meer over het voorstel  Vaststelling onttrekkingsbesluiten TU Delft. Hierin staat het voornemen van de TU Delft om 2.509 parkeerplaatsen aan de openbaarheid te onttrekken. De universiteit wil haar parkeerders op zes centrale parkeerlocaties op de campus tegen betalen laten parkeren. Het is aan de gemeenteraad om hierover een besluit te nemen.

Op de overlegagenda staan verder onder meer het voorstel Ruimtelijk Kwaliteitskader Schieoevers Noord, het voorstel Kader Natuurinclusief bouwen en ontwikkelen en de brief van het college over de aanbesteding van deelmobiliteit Nieuw Delft.

Agenda commissie Ruimte en Verkeer

De commissievergaderingen worden weer gehouden in de raadszaal. De versoepelde coronamaatregelen staan een beperkt aantal insprekers toe. Als u wilt inspreken, kunt u zich op de dag van de vergadering tot 12.00 uur aanmelden bij de griffie. De publieke tribune blijft gesloten. Belangstellenden kunnen de vergadering rechtstreeks via de webcast bekijken.

Beeldvorming

De commissie Sociaal Domein en Wonen komt op deze avond bij elkaar voor een beeldvormende bijeenkomst over Delft voor Elkaar en de commissie Economie, Financiƫn en Bestuur heeft een beeldvormende bijeenkomst over de Biotech Campus op het programma staan. Beide bijeenkomsten zijn uitsluitend voor raads- en commissieleden.