Ruimte en Verkeer buigt zich over Delflandplein

25 mei 2021 – De raads- en commissieleden hebben een drukke week voor de boeg. Op de agenda staat voor donderdag 27 mei de oordeelsvormende vergadering van de commissie Ruimte en Verkeer en de overige commissies houden op dinsdag 25 mei en donderdag 27 mei beeldvormende bijeenkomsten.

De commissie Ruimte en Verkeer buigt zich in haar vergadering die om 19.30 uur begint onder meer over het voorstel Regionale Energiestrategie 1.0. Daarnaast bespreekt de commissie het verkeersveiligheidsonderzoek en de verkeersmaatregelen voor het Delflandplein. VVD, Hart voor Delft en D66 hebben om bespreking gevraagd van de collegereactie op een bewonersbrief over de handhaving bij de verkeersknip op de Kristalweg. Als de tijd het toelaat, bespreekt de commissie ook nog de financiƫle stukken van Parkeren Delft BV.

Vanwege de coronamaatregelen vinden alle vergaderingen digitaal plaats. Dat geldt ook voor het inspreken. Wanneer u wilt inspreken in een commissievergadering kunt u zich op de dag van de vergadering tot 12.00 uur aanmelden via griffie@delft.nl.

Agenda commissie Ruimte en Verkeer

Beeldvorming

De commissie Sociaal Domein en Wonen houdt op dinsdag 25 mei vanaf 19.30 uur een digitale beeldvormende bijeenkomst over intersectionaliteit en discriminatie. Op donderdag 27 mei worden twee digitale bijeenkomsten gehouden. In de ene bijeenkomst staat ondermijning centraal en in de andere bijeenkomst worden de raads- en commissieleden bijgepraat over Smart Makers Delft. Beide bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur. 

Belangstellenden die als toehoorder de beeldvormende bijeenkomsten willen volgen, kunnen zich aanmelden via griffie@delft.nl.

Beeldvorming: intersectionaliteit en discriminatie