Prinsenhof niet, corona wel op agenda commissie

6 maart 2021 – Als het aan het college ligt, overlegt de commissie Economie, Financiën en Bestuur op donderdag 11 maart niet over het voorstel Van visie naar ontwerp Prinsenhof Delft: start Ontwerpfase.

Het college wil voorstel intrekken en bespreken, nadat de raad het herstelplan heeft vastgesteld. De commissievergadering begint om 19.30 uur.

De commissie bepaalt donderdagavond in het proceduredeel van de vergadering of het voorstel van de agenda wordt gehaald. De commissie bespreekt in elk geval wel de stand van zaken rond het lokale coronabeleid.

Daarnaast buigt de commissie zich over de Evaluatie jaarwisseling 2020-2021 die het college heeft opgesteld. Op de agenda staat verder een brief die door het college in de raadsvergadering van afgelopen donderdag is toegezegd, waarin het bestuur van Avalex ingaat op de wensen en bedenkingen van de raad en de informatie en tegenstrijdigheden die raad ontving via brieven van commerciële afvalverwerkers.

Agenda commissie Economie, Financiën en Bestuur (de vergadering kan donderdagavond via deze link rechtstreeks worden bekeken)

Vanwege de coronamaatregelen wordt deze vergadering digitaal gehouden. Als u wilt inspreken, kunt u dat tijdens de vergadering digitaal doen. U kunt zich tot op de dag van de vergadering voor 12.00 uur als inspreker aanmelden via griffie@delft.nl.

Beeldvorming

In een digitale beeldvormende bijeenkomst wordt de raad op donderdag 11 maart vanaf 19.30 uur bijgepraat over de plannen van Royal Haskoning DHV met het pand Mijnbouwstraat 120. Royal Haskoning DHV wil haar kantoren in Rotterdam en Den Haag sluiten en verhuizen naar dit rijksmonument. De bijeenkomst wordt niet rechtstreeks uitgezonden, maar kan later worden teruggekeken. Belangstellenden die als toehoorder aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via griffie@delft.nl.

De commissie Sociaal Domein en Wonen krijgt op 11 maart een beeldvormende toelichting op de conceptregiovisie Jeugd H10. Deze bijeenkomst is uitsluitend voor raads- en commissieleden.