Praat mee over schimmel in uw huis

6 maart 2021 – De gemeenteraad gaat in gesprek met Delftenaren die last hebben van schimmel in hun huurwoning. Dat gebeurt op dinsdag 18 maart, vanaf 19.30 uur, tijdens een digitale beeldvormende bijeenkomst over schimmelproblemen in woningen.

De raadsleden willen in deze bijeenkomst meer te weten komen over deze problematiek en de mogelijke oplossingen. Woont u in een huurhuis en ondervindt of ondervond u last van schimmel? Meld u aan en praat mee! 

Naast bewoners komen in deze bijeenkomst ook experts aan het woord om de raadsleden bij te praten over de oorzaken en de gevolgen van schimmels in woningen en vertellen vertegenwoordigers van de rijksoverheid en woningcorporaties over de aanpak van schimmelproblematiek.

Wilt u uw ervaringen delen met de raadsleden? Meldt u dan vóór vrijdag 12 maart aan via de griffie van de gemeenteraad via mvthul@delft.nl. De digitale ruimte om mee te praten is beperkt, dus meld u snel aan.

Ook als u niet actief uw verhaal wilt vertellen, maar alleen wilt luisteren en eventueel vragen wilt stellen, bent u van harte welkom. Na aanmelding neemt de griffie contact met u op en ontvangt u de link naar de bijeenkomst.