Commissie praat weer over coronabeleid

1 februari 2021 – De commissie Economie, Financiën en Bestuur komt op donderdag 4 februari digitaal bij elkaar om onder meer te praten over het coronabeleid. De commissievergadering begint om 19.30 uur.

Als u op een van de onderwerpen wilt inspreken, kunt u dat tijdens de vergadering digitaal doen. U kunt zich tot op de dag van de vergadering voor 12.00 uur als inspreker aanmelden via griffie@delft.nl.

Vanwege de coronamaatregelen blijft de publieke tribune in de raadszaal gesloten voor pers en publiek. De commissievergadering kan rechtstreeks via de webcast worden bekeken.

Voortaan zijn de uitzendingen van raads- en commissievergaderingen rechtstreeks te zien in het raadsinformatiesysteem van de gemeenteraad. Ga naar ris.delft.nl en klik op vergaderkalender. De webcastuitzendingen vindt u in kalenderoverzicht bij de betreffende vergadering.

De commissie Ruimte en Verkeer houdt deze avond een digitale beeldvormende bijeenkomst over het Ruimtelijk Kwaliteitskader Schieoevers Noord. De commissieleden krijgen uitleg over de werking van dit kader dat een basis vormt voor het eerste bestemmingsplan voor Schieoevers Noord.

Agenda commissie Economie, Financiën en Bestuur