Commissie bespreekt overlast in Wippolder

7 juni 2021 – De raads- en commissieleden hebben opnieuw een drukke week voor de boeg met drie beeldvormende bijeenkomsten en de vergadering van de commissie Sociaal Domein en Wonen. Die commissie komt op donderdag 10 juni vanaf 19.30 uur bij elkaar om onder meer de overlast van studenten en horeca in Wippolder te bespreken.

Daarnaast overlegt de commissie die avond over de voorstellen Wijziging Huisvestingsverordening Delft 2019 en Wijziging Legesverordening Delft 2021.

Agenda commissie Sociaal Domein en Wonen

Wanneer u digitaal wilt inspreken in een commissievergadering kunt u zich op de dag van de vergadering tot 12.00 uur aanmelden via griffie@delft.nl.

Beeldvorming

De leden van de commissie Ruimte en Verkeer en Economie, Financiƫn en Bestuur laten zich op dinsdag 8 juni tijdens een beeldvormende bijeenkomst bijpraten over de ontwikkelingen rondom de aanleg van de Rode Loper.

De commissie Ruimte en Verkeer houdt op 10 juni nog een beeldvormende sessie over de evaluatie van de kwaliteitsketen en de commissie Economie, Financiƫn en Bestuur komt die avond digitaal bij elkaar voor een beeldvormende presentatie over het meerjarenbeleidsplan van Theater de Veste.