Corona blijft commissie bezighouden

30 november 2020 – De commissie Economie, Financiën en Bestuur houdt op donderdag 3 december vanaf 19.30 uur haar oordeelsvormende vergadering.

De commissie bespreekt onder meer de laatste stand van zaken rondom corona, zoals de gewijzigde noodverordening en een brief van Horeca Nederland over de steun aan de Delftse Horeca. In deze vergadering buigt de commissie zich ook over de derde financiële coronarapportage.

Verder staat op de agenda het voorstel om tot een lichte gemeenschappelijke regeling Archeologie Delft en Westland te komen. De fracties van VVD, Groep Stoelinga en CDA hebben om bespreking gevraagd van de collegebrief over de politiecijfers en de Veiligheidsmonitor.

De commissie praat daarnaast over het verzoek van Filmhuis Lumen om in Nieuw Delft nieuwbouw te realiseren. Tevens bespreekt de commissie de Verordening Winkeltijden Delft 2020.

Als u op een van de onderwerpen wilt inspreken, kunt u dat tijdens de vergadering digitaal doen. U kunt zich tot op de dag van de vergadering voor 12.00 uur als inspreker aanmelden via griffie@delft.nl. Vanwege de coronamaatregelen blijft de publieke tribune in de raadszaal gesloten voor pers en publiek. De commissievergadering kan rechtstreeks via de webcast worden bekeken.

Agenda commissie Economie, Financiën en Bestuur