Sociaal Domein en Wonen vergadert twee avonden

6 december 2021 – De commissie Sociaal Domein en Wonen heeft deze maand zoveel onderwerpen op de agenda staan dat de oordeelsvormende vergadering van deze commissie niet op één, maar op twee avonden wordt gehouden.

De digitale commissievergadering begint op donderdag 9 december om 19.30 uur en wordt op dinsdag 14 december eveneens vanaf 19.30 uur online voortgezet.

Op de eerste avond buigt de commissie zich over de voorstellen: H5 Inkoopvisie Maatschappelijke Ondersteuning, Verordening Maatschappelijke Ondersteuning Delft 2022, Besluit om te anticiperen op een deel van de Verzamelwet hersteloperatie toeslagen voor belastingschulden, Bestuurlijke fusie Grotius College en Spinoza en de Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs gemeente Delft 2021.

De onderwerpen die op 14 december worden besproken zijn de voorstellen Nota Taal werkt! 2.0 2021-2025, Beleidsplan Wet Inburgering 2022-2026 ‘Inburgeren Werkt!’ en Regiovisie Jeugdhulp Haaglanden.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen blijft de publieke tribune in de raadszaal gesloten. Belangstellenden kunnen de vergadering thuis via de website van de gemeenteraad bekijken.

Wanneer u wilt inspreken, kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van der vergadering aanmelden bij de griffie via griffie@delft.nl. U ontvangt na uw aanmelding een link om digitaal te kunnen inspreken.

Agenda commissie Sociaal Domein en Wonen donderdag 9 december

Agenda commissie Sociaal Domein en Wonen dinsdag 14 december