Kijk in de wijk: Voordijkshoorn

23 maart 2024 – Leden van de gemeenteraad van Delft brengen op dinsdag 9 april een bezoek aan de wijk Voordijkshoorn. Tijdens dit bezoek wandelen of fietsen raadsleden langs kenmerkende plekken in Voordijkshoorn. Ook gaan zij met bewoners, ondernemers en organisaties uit de wijk in gesprek.

Foto: Alyssa van Heyst

PvdA-commissielid Marc van Pelt en CDA-fractievoorzitter Frank Visser hebben zin in het bezoek aan de wijk Voordijkshoorn. De kans om met collega-raadsleden ongedwongen en informeel met bewoners en ondernemers uit de wijk in gesprek te gaan, laten ze zich niet ontnemen. En dat is goed, vinden ze. Want de stad bestuur je niet alleen vanuit het stadhuis, vertellen ze in de Stadskrant.

Frank Visser (links) en Marc van Pelt bij de fiets- en voetgangerstunnel onder de Prinses Beatrixlaan door, een belangrijke toegangspoort tot de wijk Voordijkshoorn. “Deze plek was tot enige tijd geleden onderwerp van gesprek voor wat betreft een veilige verkeerssituatie”, aldus Visser en Van Pelt. “En de kraan op de foto laat zien dat er werkzaamheden zijn in het kader van de energietransitie.” Foto: Erwin Dijkgraaf

U bent van harte uitgenodigd mee te doen. Aanmelden kan uiterlijk tot en met zondag 7 april. Meer informatie over de locaties en het programma volgt later in de Stadskrant, via de website van de gemeenteraad en de website van de gemeente.