Drukke week met twee vergaderavonden

26 juni 2023 – De gemeenteraad staat een drukke week te wachten met twee vergaderavonden. Op dinsdag 27 juni komt de commissie Algemeen bij elkaar en op donderdag 29 juni vergadert de gemeenteraad. De commissievergadering begint om 19.30 uur, de raadsvergadering om 20.00 uur. Beide vergaderingen worden gehouden in de raadszaal in het stadhuis op de Markt.

Omdat het zomerreces voor de deur staat en er geen tijd meer is voor de reguliere commissievergaderingen behandelt de commissie Algemeen onderwerpen die niet uitgesteld kunnen worden tot na de vakantie. In deze vergadering bespreekt de commissie onder meer de samenwerking tussen de gemeente Delft en TU Delft. De samenwerkingsovereenkomst is toe aan vernieuwing.

Daarnaast bespreekt de commissie de voorstellen Besteding Kwaliteitsgelden Nieuw Delft en Beheerplan Openbare Verlichting 2024-2027. Voorts staat het Plan van Aanpak Routekaart Delft Klimaatneutraal 2050 op de agenda.

Belangstellenden die hun zegje willen doen, kunnen dat doen in de commissievergadering. U kunt zich als inspreker tot op de dag van de vergadering tot 12.00 uur aanmelden bij de griffie.

Agenda en webcast commissie Algemeen

In de raadsvergadering op donderdag 29 juni bespreekt de gemeenteraad de Kadernota 2023 en de Jaarstukken 2022. De kadernota geldt als opmaat voor de programmabegroting 2024-2027 die na de zomer wordt aangeboden aan de raad.

Agenda en webcast raadsvergadering