Sociaal Domein en Wonen vult raadsagenda

20 december 2022 – In de laatste raadsvergadering van 2022 bespreken de fracties alleen onderwerpen die door de fracties in de commissie Sociaal Domein en Wonen op de raadsagenda zijn gezet. De raadsvergadering begint op donderdag 22 december om 20.00 uur.

Door de commissie Economie, Financiën en Bestuur zijn alleen hamerstukken toegevoegd aan de agenda zoals aanwendingen bestemmingsreserve Maatregelen coronacrisis, Legesverordening Delft 2023 en Eerste wijziging Verordening onroerendezaakbelastingen Delft 2023.

Voorstellen die ter besluitvorming uit de commissie Sociaal Domein en Wonen, al dan niet met moties of amendementen, zijn doorgestuurd naar de raad zijn onder meer Tijdelijke onderwijshuisvesting Stichting Islamitisch college, Flexwoningen Mozartlaan en de Wijziging Verordening Startersleningen gemeente Delft.

Aan het begin van de vergadering wordt afscheid genomen van D66-raadslid Marijke Vuik. Zij wordt opgevolgd door Brendan Analikwu die direct daarna wordt geïnstalleerd als raadslid. 

Belangstellenden kunnen de vergadering bijwonen in de raadszaal of thuis bekijken via de uitzending op de website van de gemeenteraad.

Na deze vergadering begint het kerstreces van de raad. De eerstvolgende commissievergadering in het nieuwe jaar is op donderdag 12 januari.

Agenda raadsvergadering