Nog steeds geen publiek in de raadszaal

9 september 2020 – De commissie Economie, Financiën en Bestuur houdt haar eerste oordeelsvormende vergadering na het zomerreces op donderdag 10 september. Alle commissievergaderingen beginnen sinds vorige week in de regel vanaf 19.30 uur. De commissies vergaderen in de raadszaal, maar nog steeds zonder pers en publiek. Via de webcast-uitzendingen kunnen de vergaderingen rechtstreeks worden bekeken.

Op de agenda van de commissie Economie, Financiën en Bestuur staan, onder voorbehoud, onder meer de bespreking van het actieplan Geluid 2020-2022, de voortgangsrapportage project Prinsenhof en de notitie Uitgangspunten Delftse wateren.

Als u wilt inspreken, kunt u dat digitaal doen tijdens de vergadering. U kunt zich tot op de dag van de vergadering voor 12.00 uur aanmelden via griffie@delft.nl.

Agenda commissie Economie, Financiën en Bestuur

Tevens wordt donderdag op initiatief van de commissie Ruimte en Verkeer door de raad een beeldvormende bijeenkomst gehouden over de verkeersveiligheid op de rotonde Delflandplein.  Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Unit 71B, in winkelcentrum De Hoven aan de Troelstralaan in Delft.

Omdat de raad zoveel mogelijk verschillende weggebruikers wil horen en de ruimte vanwege de coronamaatregelen beperkt is, wordt een selectie gemaakt en ontvangt een beperkt aantal aanmelders een uitnodiging.  Zonder uitnodiging kunt u de beeldvormende sessie niet bijwonen.

Agenda commissie Ruimte en Verkeer