Twee commissievergaderingen op één avond

11 maart 2024 – Op donderdag 14 maart houdt niet alleen de commissie Economie, Financiën en Bestuur haar oordeelsvormende vergadering, maar ook de commissie Ruimte en Verkeer. De vergadering van de commissie Economie, Financiën en Bestuur begint om 19.30 uur. Naar verwachting start de vergadering van de commissie Ruimte en Verkeer aansluitend rond 21.00 uur. Beide vergaderingen worden gehouden in de raadszaal in het stadhuis op de Markt.

De commissie Economie, Financiën en Bestuur bespreekt onder meer de reactie van het college op schriftelijke vragen van STIP over het gebruik van camera’s tijdens Lichtjesavond. De fracties van CDA, Volt en Hart voor Delft hebben om bespreking gevraagd van de collegereactie op hun schriftelijke vragen over adviesbureaus. GroenLinks, D66, PvdA, STIP en Volt hebben nog nadere vragen na de beantwoording van het college op schriftelijke vragen over reclame.

Agenda en webcast commissie Economie, Financiën en Bestuur

De commissie Ruimte en Verkeer heeft die avond drie bespreekpunten op de agenda staan. Deze zouden eigenlijk in de reguliere vergadering op dinsdag 19 maart worden besproken, maar door de overvolle bespreekagenda van deze commissie is besloten om een deel van de agenda op 14 maart te behandelen.

De commissie bespreekt onder meer het voorstel Vaststellen Schieoevers Noord (Kabeldistrict en Nieuwe Haven) Herstelbesluit en het voorstel Voorkeursrecht Buitenhofdreef 2 (Rabobank). De ChristenUnie, STIP, VVD en Hart voor Delft hebben de collegebrief over de vaststelling van de Beleidsregels Parkeernormen Delft 2023 geagendeerd.

Agenda en website commissie Ruimte en Verkeer

Wanneer u wilt inspreken, kunt u zich tot op de dag van de vergadering tot 12.00 uur aanmelden bij de griffie. Belangstellenden kunnen beide vergaderingen bijwonen in de raadszaal of thuis rechtstreeks of achteraf bekijken via de webcast die te vinden is op de website van de gemeenteraad.