Meepraatavond projecten in de binnenstad

11 december 2023 – De gemeenteraad houdt op donderdag 11 januari een beeldvormende avond over projecten in de binnenstad. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het stadskantoor aan het Stationsplein 1, ingang Coenderstraat. Meepraten? Dat kan!

De avond is bedoeld als voorbereiding op de vergadering van de commissie Ruimte en Verkeer, op donderdag 18 januari. De commissieleden bespreken dan diverse ontwikkelingen in het centrum van de stad.

Tijdens de avond op 11 januari komen de volgende onderwerpen aan bod: Ruimte in de Binnenstad (met onder andere de autoluwe binnenstad), Duurzaam Zoneren (met onder andere het verbod op vervuilende voertuigen in de binnenstad voor stadslogistiek) en het rapport Verkeersveiligheid Oude Langendijk, Peperstraat en Binnenwatersloot.

Tijdens de avond kunt u aan de raads- en commissieleden uw mening, idee├źn of zorgen over deze onderwerpen kenbaar maken. Vervolgens kunnen de leden vragen stellen. Aan het einde van de avond kunt u informeel met elkaar in gesprek.

Wilt u inspreken? Meldt u zich dan uiterlijk 17 december aan, via griffie@delft.nl. Wilt u niet inspreken, maar wilt u wel komen? Laat dat dan ook weten via hetzelfde mailadres.

Agenda beeldvormende avond 11 januari 2023