Commissies vergaderen weer in de raadszaal

7 februari 2022 – De oordeelsvormende vergadering van de commissie Economie, Financiën en Bestuur wordt op 10 februari weer in de raadszaal gehouden. De vergadering begint om 20.00 uur.

De versoepelde coronamaatregelen maken het weer mogelijk dat de commissievergaderingen in het stadhuis plaatsvinden. De stand van zaken van het lokale coronabeleid komt ook in deze vergadering ter sprake. Daarnaast behandelt de commissie op verzoek van de fracties van ChristenUnie, STIP, GroenLinks, D66 en PvdA de afdoening van de motie Ja tegen de Ja-Ja-Sticker.

Verder buigt de commissie zich over het voorstel Verordening naamgeving en nummering (adressen) en het voorstel Wijziging Algemene Subsidieverordening. De commissie wordt gevraagd te adviseren over deze voorstellen zodat de raad er een formeel besluit over kan nemen.

STIP, PvdA en D66 hebben gevraagd om bespreking van de actualisering beleidsregel Bibob Horeca- en seksinrichtingen. De fracties hebben aanvullende vragen voor de burgemeester over deze brief van het college. De fracties van Hart voor Delft, CU en VVD hebben de brief van de provincie over het financieel toezicht op de begroting voor 2022 op de agenda gezet. Zij willen wethouder Stephan Brandligt vragen stellen over deze brief.

Wanneer u wilt inspreken, kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de vergadering aanmelden bij de griffie via griffie@delft.nl. Vanwege de coronamaatregelen is de publieke tribune in de raadszaal beperkt toegankelijk. Belangstellenden kunnen de vergadering rechtstreeks via de webcast bekijken.

Agenda commissie Economie, Financiën en Bestuur