Op weg naar laatste raadsvergadering

23 november 2020 – Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en dat betekent dat ook de gemeenteraad dit jaar nog één vergadering op de agenda heeft staan. Die wordt gehouden op donderdag 17 december.

In aanloop naar de raadsvergadering wordt er de komende donderdagen nog vergaderd door de commissies. Te beginnen op donderdag 26 november met de commissie Ruimte en Verkeer. De vergadering begint die avond om 19.30 uur.

Op de voorlopige overlegagenda staat onder meer het voorstel Aanvraag Fonds 2040 – Bijdrage Futureproof Open Warmtenet Delft. Daarnaast gaat de commissie in debat over het onderwerp verduurzaming en lokale belastingen. Het college schreef daarover een brief aan de raad.

Het college reageerde ook op de motie Energiebesparing voor iedereen. Bij diverse fracties riep die reactie aanvullende vragen op en de fractie van STIP wil dit onderwerp met de overige fracties bespreken.

Verder staat onder voorbehoud de regeling parkeergarages en het plan van aanpak voor het project Ruimte in de Binnenstad als overlegonderwerp op de agenda.

Als u op een van de onderwerpen wilt inspreken, kunt u dat tijdens de vergadering digitaal doen. U kunt zich tot op de dag van de vergadering voor 12.00 uur als inspreker aanmelden via griffie@delft.nl.

Vanwege de coronamaatregelen blijft de publieke tribune in de raadszaal gesloten voor pers en publiek. De commissievergadering kan rechtstreeks via de webcast worden bekeken.

Agenda commissievergadering Ruimte en Verkeer