Commissie wacht avond vol wonen

20 september 2020 – De commissie Sociaal Domein en Wonen komt voor de eerste keer na het zomerreces bij elkaar op donderdag 24 september. De commissie houdt die avond vanaf 19.30 uur haar reguliere oordeelsvormende vergadering.

Het wordt een avond die helemaal in het teken staat van wonen. De commissie bespreekt het initiatiefvoorstel Passende Woonvormen voor Ouderen. Dit voorstel is opgesteld door de fracties van de ChristenUnie, CDA, PvdA, GroenLinks, Stadsbelangen Delft en Groep Stoelinga.

Daarnaast buigt de commissie zich over het rapport van de Delftse Rekenkamer met de titel Woningbouw Delft 2017-2040 Van Goed Naar Nog Beter en de eindevaluatie van het college over het in goede banen leiden van de studentenhuisvesting in Delft.

Inspreken

De commissies vergaderen in de raadszaal, maar nog steeds zonder pers en publiek. Via de webcast-uitzendingen kunnen de vergaderingen rechtstreeks worden bekeken. Als u wilt inspreken, kunt u dat digitaal doen tijdens de vergadering. U kunt zich tot op de dag van de vergadering voor 12.00 uur aanmelden via griffie@delft.nl.

Mobiliteit

De commissie Ruimte en Verkeer is op deze avond ook actief met een beeldvormende bijeenkomst over het onderzoek naar en de enquĂȘte over mobiliteit die zijn uitgevoerd door de Bedrijven Kring Schieoevers en de Stichting Gebiedsfonds Delft Technology Park.

Naar de vergaderkalender