Deze week in de Stadskrant weer Raad in beeld

Raad in beeld is de titel van de pagina die een week na de reguliere vergadering van de gemeenteraad verschijnt.

Op deze pagina leest u onder meer welke besluiten de gemeenteraad heeft genomen, maakt u kennis met de fractievoorzitters en kunt u in de agenda zien welke vergaderingen er de komende weken op het programma staan.

Rinske Wessels – fractievoorzitter GroenLinks (FOTO: BAS KIJZERS)

Rinske Wessels volgde in 2017 uit nieuwsgierigheid de cursus Ja, ik wil in de raad. Ze meldde zich daarna al snel aan bij GroenLinks Delft. Ze was enkele jaren gemeenteraadslid en sinds 2022 is ze fractievoorzitter. Iedereen meekrijgen met de verduurzaming, daar werkt ze graag aan mee. Haar vurigste wens? Dat het warmtenet er komt.

Raad in beeld Stadskrant