Ruimte en Verkeer wacht volle overlegagenda

11 februari 2024 – De agenda van de oordeelsvormende vergadering van de commissie Ruimte en Verkeer op donderdag 15 februari is goed gevuld. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de raadszaal in het stadhuis op de Markt.

In deze vergadering bespreekt de commissie onder meer twee voorstellen waar de gemeenteraad een besluit over moet nemen. Dit zijn de voorstellen Bestemmingsplan Paradijspoort C&A locatie en Wijziging Parkeerverordening Delft 2020.

Daarnaast staan er onderwerpen op de agenda waar de raad geen besluit over hoeft te nemen, maar die via moties wel door de commissie wel aan de raadsagenda kunnen worden toegevoegd. Zo buigt de commissie zich onder meer over de Uitvoeringsagenda Circulaire Economie 2024 en het  Uitvoeringsbeleid Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) Omgevingswet 2024-2028.

Verder is door de fracties van VVD, D66, STIP en ChristenUnie om bespreking gevraagd van de informatiebrief van het college over de invoering van de digitale strippenkaart voor bezoekers aan de milieustraten van Avalex.

Wanneer u tijdens het overlegdeel van de vergadering wilt inspreken op een van de agendapunten kunt u zich tot op de dag van de vergadering tot 12.00 uur aanmelden bij de griffie. Belangstellenden kunnen de vergadering bijwonen in de raadszaal of thuis bekijken via de uitzending op de website van de gemeenteraad.

Agenda en webcast commissievergadering Ruimte en Verkeer