Twee commissievergaderingen op de agenda

15 januari 2022 – Naast de eerder aangekondigde vergadering op dinsdag 18 januari van de commissie Economie,  Financiën en Bestuur wordt er deze week ook vergaderd op donderdag 20 januari door de commissie Ruimte en Verkeer. Beide vergaderingen worden in verband met de coronamaatregelen digitaal gehouden.

Op de agenda van de uitloopvergadering van de commissie Economie, Financiën en Bestuur staat onder meer de bespreking van het raadsvoorstel Verzachten deel van de bezuinigingen en de discussienota Delft en het slavernijverleden die is opgesteld door D66, ChristenUnie en GroenLinks. De vergadering begint dinsdagavond om 19.30 uur.

In de commissie Ruimte en Verkeer wordt donderdagavond vanaf 19.30 uur onder meer overlegd over het voorstel Definitieve verklaring van geen bedenkingen Rotterdamseweg 13C en het gewijzigd voorstel Lijst verzwaard advies en participatie

Verder bespreekt de commissie de informatiebrief over de pilot Afval op afroep in de binnenstad en de burgerbrief over de overlast door laden en lossen in de Breestraat. Op verzoek van de SP, Hart voor Delft, CDA en VVD behandelt de commissie tevens de brief van Kennemerland Beheer BV en de reacties daarop over de herontwikkeling van de Vulcanusweg.

Wanneer u wilt inspreken, kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de vergadering aanmelden bij de griffie via griffie@delft.nl. U ontvangt na uw aanmelding een link om digitaal te kunnen inspreken.

Agenda commissie Economie, Financiën en Bestuur

Agenda commissie Ruimte en Verkeer