Raad bereidt beeldvorming Delflandplein voor

31 augustus 2020 – De gemeenteraad van Delft houdt op donderdag 10 september vanaf 19.30 uur een beeldvormende bijeenkomst over de verkeersveiligheid op de rotonde Delflandplein. De bijeenkomst vindt plaats in Unit 71B, in winkelcentrum De Hoven aan de Troelstralaan in Delft.

Vlak voor de zomer zijn de resultaten van een verkeersveiligheidsonderzoek bekendgemaakt door de gemeente Delft. De beeldvormende sessie moet de raads- en commissieleden van voldoende informatie voorzien om in de oordeelsvormende vergadering van de commissie Ruimte en Verkeer politiek inhoudelijk verder te praten over de resultaten van dit onderzoek. 

De raad nodigt daarom iedere Delftenaar uit die als voetganger, fietser of automobilist het Delflandplein gebruikt om zijn of haar mening te geven over de rotonde. Dat kan  tot dinsdag 8 september via deze online enquête.

In deze vragenlijst kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst. Omdat de raad zoveel mogelijk verschillende weggebruikers wil horen en de ruimte vanwege de coronamaatregelen beperkt is, wordt een selectie gemaakt en ontvangt een beperkt aantal aanmelders een uitnodiging. Zonder uitnodiging kunt u de beeldvormende sessie niet bijwonen.

Agenda beeldvormende bijeenkomst Delflandplein