Commissie Algemeen bespreekt programmabegroting

22 oktober 2021 – In een extra vergadering van de commissie Algemeen wordt op dinsdag 26 oktober vanaf 19.30 uur in de raadszaal de Programmabegroting 2022-2025 besproken.

Deze vergadering is een onderdeel van de begrotingsbehandeling die op donderdag 14 oktober begon met de algemene beschouwingen. Op 26 oktober gaan de fracties met elkaar in debat over de financiële plannen van het college.

Insprekers kunnen die avond aan het begin van de vergadering ook hun zegje doen. Zij kunnen zich tot op de dag van de vergadering 12.00 uur aanmelden via griffie@delft.nl.

De raadsbehandeling van de programmabegroting vindt plaats op donderdag 4 november. In deze vergadering kunnen partijen via moties, amendementen en richtinggevende uitspraken proberen het beleid bij te sturen. In die vergadering worden naast de begroting, ook de belastingverordeningen en de najaarsrapportage door de raad vastgesteld.

De publieke tribune is tijdens de vergaderingen in de raadszaal geopend, hetzij met een beperkt aantal stoelen. Voor bezoekers van de vergaderingen geldt: mensen die niet gevaccineerd zijn wordt geadviseerd een sneltest te doen voorafgaand aan de raadsvergadering. Mensen met klachten wordt gevraagd thuis te blijven of zich vooraf te laten testen.  En vanzelfsprekend wordt een ieder die corona heeft, gevraagd thuis te blijven. Belangstellenden kunnen de vergadering ook thuis rechtstreeks via de webcast bekijken.