Ruimte en Verkeer terug in de raadszaal

26 juni 2021  – De commissie Ruimte en Verkeer heeft op donderdag 1 juli haar laatste vergadering voor het zomerreces op de agenda staan. Het is tevens de eerste commissievergadering die dankzij de coronaversoepelingen weer in de raadszaal gehouden kan worden. De vergadering begint om 19.00 uur.  

De commissie behandelt onder meer het voorstel Grondexploitatie Maria Duyst. Bij deze bespreking zijn ook de leden van de andere raadscommissies uitgenodigd. Het college wil dit voorstel voor het zomerreces door de raad laten vaststellen om snel te kunnen starten met de nieuwbouw van de Jan Vermeerschool en de sloop van het lege en dichtgetimmerde zwembad.

Op verzoek van de fracties van Hart voor Delft, D66, PvdA en STIP overlegt de commissie ook over de brief van diverse belangenverenigingen over de aanleg van de Rode Loper, zoals het college de herinrichting van de Nieuwe Langendijk heeft benoemd.

Voorts heeft de commissie de voorstellen Omgevingsvisie en Kostenverhaal 2021 plus de jaarrekening 2020 en meerjarenbegroting 2021-2024 Parkeren Delft BV op de agenda van deze vergadering staan.

Wanneer u wilt inspreken, kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de vergadering aanmelden via griffie@delft.nl. Insprekers moeten er rekening mee houden dat de volgorde van de agenda vast staat in verband met de besluitvorming in de raad. Ook geldt in verband met de nog geldende coronamaatregelen dat een beperkt aantal insprekers in de raadszaal aanwezig kan zijn.

De publieke tribune blijft gesloten. Belangstellenden kunnen de vergadering thuis rechtstreeks bekijken via de webcast. Dat kan door op de link hieronder te klikken.

Agenda commissie Ruimte en Verkeer