Ken uw raadslid

M.A.M.  Kok
Naam Marjon Kok
Adres p/a Fractiekamer SP, Markt 87
Postcode 2611 GS
Woonplaats Delft
(neven)Functies
  • Principle technician bij DSM Delft
Mobiel 0615132745
E-mail
Functie Raadslid
Diversen

Raadslid sinds:
september 2019

Beleidsterreinen: Samen met mijn collega SP raads- en commissie leden gaan we de taken die voor een sociaal Delft belangrijk zijn zo goed mogelijk aanpakken. Delft moet een stad zijn voor iedereen. Met in iedere wijk een buurthuis. Met betaalbare zwemlessen voor ieder kind. Met kinderboerderijtjes en kindertuinen. Met genoeg sociale huurwoningen. Daar willen wij ons inzetten. Ruimtelijke Ordening zal voornamelijk op mijn bord belanden. Maar we doen alles samen, zodat u een ieder van ons kunt aanspreken met vragen en opmerkingen.

Wat wil ik voor Delft bereiken?
Ik wil zorgen dat mensen in Delft gehoord worden. De inwoners van Delft moeten bepalen wat er in de stad gebeurd, niet de bestuurders van stad. De gemeente moet weer gaan zorgen voor zijn inwoners in plaats van andersom.

Wat kunt u van mij als raadslid verwachten?
Als raadslid zal ik zorgen dat inwoners een stem hebben in de vergaderingen waar over allerlei plannen voor de stad gesproken wordt. Ik zal een zeer kritisch raadslid zijn om te voorkomen dat er grote bakken geld over de schutting worden gesmeten.

Mijn favoriete plek in Delft is:
De vraag wat mijn favoriete plek in Delft is, is moeilijk te beantwoorden. Delft is een geweldige stad en iedere plek heeft zijn charmes. De binnenstad met zijn eeuwen van historie, het heilige land met zijn schattige huisjes, het Tanthof dat ik gebouwd heb zien worden, het straatje waar ik woon, de plek waar ik gewoond heb als kind. Het is echt te moeilijk om één plek te kiezen. Alle plekjes in Delft zijn het waard om aandacht en liefde aan te geven. Bel of mail de SP Delft als er dingen spelen in uw buurt, als voorzieningen niet goed zijn. Samen kunnen we zorgen dat Delft een fijne stad is om in te wonen.

Werkzaamheden in de gemeentepolitiek:

Pagina opties