... Ken uw raadslid

Ken uw raadslid

D.C.  Bentvelsen
Naam Dominique Bentvelsen
Adres Geerweg 36
Postcode 2611 VP
Woonplaats Delft
(neven)Functies
  • Winkelbediende firma Kloeg (kledingverhuur)
  • Zelfstandig ondernemer in culturele sector
  • Algemeen bestuurslid stichting Dutch folk foundation
Mobiel 06 40853394
E-mail
Functie Commissielid/niet-raadslid
Diversen

Commissielid/niet-raadslid sinds
maart 2013 

Twitter: @dcbentvelsen

Beleidsterreinen: Cultuur, commissie Economie, Financiën en Bestuur

Wat wil ik voor delft bereiken?
Delft leeft dankzij alle betrokken, creatieve en gepassioneerde inwoners. Delft verdient een gemeente die haar inwoners helpt en advies geeft, maar ook lekker haar gang laat gaan waar het maar mogelijk is. Ik sta voor een vrije, groene en eerlijke stad met lekker veel cultuur!

Wat kunt u van mij als commissielid/niet-raadslid verwachten?
Je mag van mij verwachten dat ik altijd aanspreekbaar ben, graag wil luisteren en open sta voor alle goede ideeën, zorgen en tips. Vind me en spreek me aan op twitter, facebook, via de telefoon of gewoon als ik door de stad heen wandel. 

Mijn favoriete plek in Delft is:
Mijn favoriete stukje Delft blijft de Delftse Hout en de omgeving, waar je eindeloos door prachtige natuur kunt dwalen, hardlopen, zwemmen, een kop muntthee of een lekker biertje kunt drinken.  Waar soms hordes scholieren langs je heen rennen, soms soldaten een oefening houden (schrik!), maar meestal gemoedelijke gezinnetjes picknicken en verliefde stelletjes hand in hand langs het water slenteren. En steeds, als je weer een stukje verder loopt, verschijnt daar toch de statige Nieuwe Jan, die trots uittorent boven de bomen.

Werkzaamheden in de gemeentepolitiek: