Wat vindt u van de begroting?

Dit item is verlopen op 17-10-2010.

17 september 2010 - De gemeenteraad stelt op 4 november 2010 de programmabegroting vast die het college van b en w heeft gepresenteerd. Wat vindt รบ van de plannen van het nieuwe college?
Laat dat horen tijdens een extra inspraakavond in de raadszaal op maandag 4 oktober aanstaande.

Alle Delftenaren krijgen de komende vier jaar te maken met gemeentelijke hervormingen, bezuinigingen en investeringen. Het college stelt de gemeenteraad voor 30 miljoen euro te bezuinigen. Op 4 november bepaalt de raad of de begrotingsvoorstellen worden goedgekeurd. Dat is nu nog niet zeker. De gemeenteraad kan besluiten voorstellen uit de begroting te wijzigen.

Dat doet de raad niet zonder eerst naar de burgers, bedrijven en instellingen van Delft te luisteren. Hebt u een mening over de begrotingsvoorstellen van het college? Kom dan op 4 oktober om 20.00 uur naar de raadszaal in het stadhuis op de Markt waar de commissie Algemeen een extra inspraakavond houdt over de begroting.

Op deze avond is het woord aan u. Meld u zich bij voorkeur van tevoren aan bij de griffie. Dit is niet verplicht, maar het voorkomt dat u wellicht lang moet wachten voordat u aan de beurt bent. Als u zich tijdig aanmeldt, hoort u vooraf hoe laat u ongeveer kunt inspreken. De spreektijd is vijf minuten per burger, bedrijf of instelling.

Aanmelden kan tot donderdag 30 september aanstaande via griffie@delft.nl of (015) 260 2416.

Pagina opties