Raad sluit jaar af met volle agenda en afscheid

18 december 2021 – In de laatste besluitvormende vergadering van het jaar moet de gemeenteraad op donderdag 21 december verschillende voorstellen van het college vaststellen. De raadsvergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de raadszaal in het stadhuis op de Markt.

De raad moet in deze vergadering onder meer besluiten nemen over de voorstellen Beheerplan civiele constructies 2023-2027, Verordening gegevensverstrekking basisregistratie personen Delft en Kwijtschelding gemeentelijke belastingen voor zelfstandigen zonder Bbz-uitkering.

In deze vergadering staan ook enkele benoemingen op de agenda. Raadslid Lisette de Jongh-Swemer (Hart voor Delft) wordt na instemming van de raad benoemd tot voorzitter van de commissie Ruimte en Verkeer.

Carla van Tricht wordt namens de fractie van Onafhankelijk Delft benoemd tot commissielid en Daniƫlla de Leeuw wordt in de SP-fractie benoemd tot raadslid. Zij volgt Lieke van Rossum op die na bijna achttien jaar raadslidmaatschap afgelopen week haar ontslag indiende.

Belangstellenden kunnen de raadsvergadering bijwonen in de raadszaal of thuis rechtstreeks bekijken via de webcast op de website van de gemeenteraad.

Agenda raadsvergadering en webcast