Meld u aan als Gast van de Raad

Dit item is verlopen op 16-02-2012.
16 januari 2012 - Altijd al een keer VIP willen zijn? Dat kan heel eenvoudig als Gast van de raad. Meld u aan voor één van de komende raadsvergaderingen en ervaar dat politiek leuk kan zijn.

De gemeenteraad neemt iedere maand besluiten die de inwoners en ondernemers van Delft direct aangaan. Bijvoorbeeld over betaald parkeren in een wijk of de herinrichting van een straat. Als Gast van de raad krijgt u voor het begin van de raadsvergadering uitleg over het werk van de raad en de gang van zaken tijdens de raadsvergadering. Ook lichten griffiemedewerkers en raadsleden de agenda van die avond toe.

Aanmelden
Wilt u een keer als vip behandeld worden en als Gast van de Raad in het stadhuis worden ontvangen. Meld u dan aan via griffie@delft.nl onder vermelding van Gast van de Raad en vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en de datum van uw voorkeur te noteren.

De eerstvolgende raadsvergadering die u als Gast van de raad kunt bijwonen, wordt gehouden op donderdag 26 januari 2012.
De raadsvergaderingen beginnen om 20.00 uur stipt. Als Gast van de raad bent u vanaf 18.45 uur welkom in het stadhuis. De deelname is gratis. Na uw aanmelding ontvangt u een uitnodiging.

Wilt u liever op een andere datum een raadsvergadering bijwonen? Dat kan in 2012 nog op 23 februari, 29 maart, 26 april, 24 mei, 28 juni, 30 augustus, 27 september, 18 oktober, 8 november, 29 november en 20 december.
 

Pagina opties