Extra vergaderavond Sociaal Domein en Wonen

4 mei 2020 - De commissie Sociaal Domein en Wonen houdt volgende  week twee vergaderingen in plaats van één digitale oordeelsvormende vergadering. De commissie vergadert op dinsdag 12 mei vanaf 20.00 uur en op donderdag 14 mei, eveneens vanaf 20.00 uur.

Op donderdag 14 mei houdt de commissie Algemeen vanaf 19.00 uur een vergadering over de actuele ontwikkelingen omtrent de coronacrisis.  

Door de verlengde coronamaatregelen zien de oordeelsvormende vergaderingen van de commissies er de komende tijd anders uit dan normaal. De oordeelsvormende vergaderingen vinden gedurende deze periode niet fysiek maar digitaal plaats via Microsoft Teams.

Publiek en pers kunnen deze digitale vergaderen rechtstreeks bekijken via de webcast. De publieke tribune in de raadszaal blijft gesloten.

Insprekers kunnen ook in deze vergadering hun zegje doen. U moet dan wel beschikken over de mogelijkheid om digitaal via beeld en geluid aan de vergadering deel te nemen. Daarnaast dient u zich van te voren aan te melden via griffie@delft.nl Na uw aanmelding ontvangt u instructies van de griffie, zodat u als inspreker kunt deelnemen aan de vergadering. U kunt er ook voor kiezen vooraf uw standpunten schriftelijk met de commissie te delen. Uw bijdrage kunt u mailen naar de griffie.

Agenda 12 mei commissie Sociaal Domein en Wonen 

Agenda 14 mei commissie Algemeen

Agenda 14 mei commissie Sociaal Domein en Wonen

Pagina opties