Commissievergadering begint een uur later

Dit item is verlopen op 09-04-2020.
9 maart 2020 – De oordeelsvormende vergadering van de commissie Ruimte en Verkeer begint op donderdag 12 maart niet zoals gebruikelijk om 19.00 uur, maar om 20.00 uur.

De vergadering begint een uur later, omdat een aantal commissieleden tot 19.30 uur deelnemen aan de eerste wijkschouw van de gemeenteraad. Dit wijkbezoek aan Hof van Delft vindt vanaf 17.30 uur plaats en begint in buurt De Wending aan de Raamstraat. Wijkbewoners zijn van harte welkom. Daarna wandelen de raadsleden door de wijk om van bewoners te horen hoe ze het wonen in Hof van Delft ervaren. Wijkbewoners die deze avond willen bijwonen of in gesprek willen met raadsleden kunnen zich van te voren aanmelden via griffie@delft.nl.

De commissie Sociaal Domein en Wonen houdt op deze donderdag raadsdag een beeldvormende bijeenkomst over ouderenhuisvesting bij woonvereniging Nevel Nemas, Tuindersvaart 62A in Delft. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Ouderen uit Delft die hun eigen woonervaringen met de commissieleden willen delen, kunnen deelnemen aan het gesprek. De commissie wil zich een beeld vormen van de praktische oplossingen en knelpunten in de toekomstige ouderenhuisvesting in Delft. 

De commissie Ruimte en Verkeer vergadert vanaf 20.00 uur in de raadszaal in het stadhuis op de Markt. De commissie overlegt onder meer over de verkeerssituatie in de Gasthuislaan en het ontwikkelingsproces van bouwproject Kruisstraat 71.

Commissievergadering Ruimte en Verkeer 

Wijkschouw Hof van Delft

Beeldvorming: ouderenhuisvesting

Pagina opties