Commissie bespreekt Scholencombinatie Delfland

Dit item is verlopen op 16-07-2014.
16 juni 2014 - Het bestemmingsplan Scholencombinatie Delfland is op donderdag 19 juni vanaf 20.00 uur een van de agendaonderwerpen in de overlegvergadering van de commissie Algemeen.

De commissie wordt om advies gevraagd over dit plan dat op 10 juli door de gemeenteraad wordt vastgesteld. In deze overlegvergadering worden donderdagavond onderwerpen besproken die te maken hebben met ruimte, verkeer en wonen.

Een ander voorstel, waarover de commissie de raad moet adviseren, is het onttrekkingsbesluit Kluyverweg. De SP vroeg om bespreking in de commissievergadering. De commissie buigt zich ook over een brief van een Delftenaar die pleit voor een nieuwe studie naar een geboorde Blankenburgtunnel.

Op verzoek van de VVD wordt gesproken over het afsluiten van de afritten op de A13 door de files naar Ikea. De SP wil praten over de ontsluitingsweg Zuidplantsoen/Christiaan Huygensweg en op verzoek van de ChristenUnie wordt de collegebrief besproken over heroriëntatie op onder meer de waterspeeltuinen, kinderboerderijen en De Papaver. Verder staan het streekdierentehuis ’t Julialaantje in Rijswijk en de afdoening van de motie Beeldmerk Delft energieneutraal op de agenda van de overlegvergadering.

Agenda overlegvergadering

Pagina opties