Commissie Algemeen vergadert in aangepaste vorm

26 maart 2020 – De vergadering van de commissie Algemeen vindt op donderdag 26 maart vanaf 20.00 uur plaats in een aangepaste vorm die rekening houdt met de aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen.

Het fractievoorzittersoverleg heeft woensdagavond uitgesproken de voorkeur te geven aan een fysieke vergadering in de raadszaal.

Rekening houdend met de aangescherpte maatregelen betekent dit voor de commissievergadering dat elke fractie wordt verzocht met één vertegenwoordiger aanwezig te zijn. Raads- en commissieleden wordt nadrukkelijk verzocht thuis te blijven wanneer zij ziekteverschijnselen vertonen of in contact zijn geweest met een coronapatiënt.

De deelnemers aan de vergadering wordt verder verzocht ook buiten de zitposities in de raadszaal rekening te houden met de anderhalve meter afstand. De bodes serveren in de raadszaal geen koffie of thee.

Belangstellenden kunnen de vergadering alleen via de webcast bekijken. De publieke tribune in de raadszaal blijft gesloten.

Voor de komende raads- en commissievergaderingen wordt bekeken of deze geheel digitaal kunnen plaatsvinden, zodat fysiek samenkomen niet meer nodig is. Dit vergt enige voorbereidingstijd.

Agenda commissie Algemeen Webcast commissie Algemeen

Pagina opties