Commissie Algemeen start nieuw vergaderseizoen

Dit item is verlopen op 10-05-2018.
10 april 2018 – Het nieuwe vergaderseizoen van de onlangs geïnstalleerde gemeenteraad begint op dinsdag 17 april met een vergadering van de commissie Algemeen.

De commissie bespreekt in de overlegvergadering onder meer de voorstellen Bestemmingsplan Van Foreestweg en onttrekkingsbesluit Van Kinschotstraat, Vaststelling Coördinatieverordening Delft, Modernisering aanpak uitbreiding parkeerregulering en Parkeeroplossing verenigingen.

Verder buigt de commissie zich over de voortgangsrapportage Ontwikkeling Spoorzone Delft vierde kwartaal 2017. Over deze rapportage wordt vanaf 19.15 uur een presentatie gegeven aan de commissie.

De overlegvergadering begint rond 20.15 uur aansluitend aan de procedurevergadering die om 20.00 uur van start gaat. In het Delfts Kwartiertje dat om 19.45 uur begint, heeft Onafhankelijk Delft vragen aan het college over de dagvaarding Kruisstraat. STIP en ChristenUnie hebben aangekondigd in dit kwartier nog aanvullende vragen te hebben over de jeugdhulp in gezinsvormen.

De commissie vergadert in de raadszaal in het stadhuis op de Markt. Belangstellenden kunnen de vergadering bijwonen in de zaal of thuis bekijken via de webcast.

Agenda Delfts Kwartiertje

Agenda procedurevergadering

Agenda overlegvergadering

Pagina opties